درمان بیماران مبتلا به کرونا با دو روش اختصاصی

به گزارش ایران عکس، رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت از درمان بیماران مبتلا به کرونا با دو روش درمانی دارویی اختصاصی اطلاع داد.

درمان بیماران مبتلا به کرونا با دو روش اختصاصی

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، محمد مهدی گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در یک برنامه تلویزیونی از درمان بیماران مبتلا به کرونا با دو روش درمانی دارویی اختصاصی اطلاع داد.

به گفته وی کمیته کشوری درمان بیماری کرونا امروز تشکیل شد و در خصوص مدرن ترین روش های درمانی کرونا بحث و گفتگو صورت گرفت.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: در این جلسه مقرر شد دو روش درمانی اختصاصی برای بیماران آغاز گردد؛ این روش درمانی برای کسانی که بیمار بدحال هستند و بیماری زمینه ای دارند و برای گروه های مبتلایی که نگران هستیم آغاز می گردد.

وی درباره بیماری کرونا گفت: این عفونت با بسیاری از عفونت های تنفسی دیگر اشتباه گرفته می گردد. یعنی علائم بالینی آنها یکی است و هیچکس نمی تواند از روی علائم ظاهری بیمار بگوید فرد به آنفلوآنزا یا ویروس کرونا یا سرماخوردگی ساده مبتلاست و این موضوع فقط با آزمایش معین می گردد. وقتی بیمار بدحال باشد، این آزمایش برای او انجام می گردد و این کار در همه دنیا به همین شکل است.

گویا اضافه نمود: اگر قرار باشد برای هر شخصی با علائم سرماخوردگی ساده هم چنین آزمایش گرانی انجام گردد، در هیچ کشوری امکان پذیر نیست و معمولا کسانی که به ویروس کرونا مبتلا می شوند بین 6 تا 7 روز علائم کمی دارند و بعد از آن بدحال می شوند. تفاوت آنفلوآنزا با کرونا این است که ویروس کرونا در این بازه زمانی ممکن است خفیف بوده و سپس شدید گردد.

وی ادامه داد: بیشتر افرادی که به این عفونت مبتلا می شوند، کم علامت هستند و تحت مراقبت قرار می گیرند. برای ما این مهم است که این اطمینان خاطر را به مردم بدهیم که با تمام امکانات خود جلوی این بیماری ایستاده ایم و حتی از یک بیمار هم چشم پوشی نمی کنیم. در چین هم در این زمینه بسیار سخت گیرانه اقدام شده و ما هم این کار را انجام دادیم. ظرف دو ساعت، بیمارستان قم را تبدیل به بیمارستانی کردیم که فقط بیماران مشکوک به علائم تنفسی در آنجا بستری شوند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: تجربه قرنطینه سازی سال ها پیش در بعضی جاهای دنیا صورت گرفته و شکست خورده است. حتی در ووهان چین هم ابتدا تصمیم گرفتند این کار را انجام بدهند، اما بعد از مدت کوتاهی مشاهده کردند این کار علمی نیست و مبتنی بر منطق خاصی نبوده و به جز اینکه مردم را وحشت زده کند، نتیجه ای ندارد.

کیت تشخیصی کرونا را داریم

گویا اظهار کرد: در شناسایی بیماران در همه دنیا تاخیر اتفاق می افتد. تنها یک هفته است که سازمان دنیای بهداشت، کیت تشخیصی این بیماری را در اختیار کشورها قرار داده است. ما هم این کیت را داریم. البته قبل از این هم کارهایی انجام دادیم و دو آزمایشگاه مدرن دنیا را در این زمینه در اختیار داریم و افراد شاغل در این آزمایشگاه ها از برجسته ترین افراد در دنیا هستند.

علائم بیماری کرونا در ابتدا خفیف است

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت اظهار کرد: هر فردی در هر زمانی می تواند به مراکز درمانی سرپایی مراجعه کند و اصلا احتیاجی به مراجعه به بیمارستان ندارد. دوره این بیماری ممکن است تا 14 روز طول بکشد و در این بازه زمانی شاید شرایط بیمار تغییر کند. وقتی علائم بیمار آغاز شد، پزشک به بیمار توصیه می نماید که با او در تماس باشد و اگر علائم تشدید شده و دچار تنگی نفس شد، بیمار باید حتما مراجعه کند.

وی ادامه داد: تقریبا 98 درصد مبتلایان به این ویروس درمان می شوند. حدود 80 درصد مبتلایان فرم خفیف هستند و بقیه افراد اگر به خوبی مراقبت شوند، درمان می شوند.

دلیل مشاهده کرونا در قم

گویا بیان نمود: قم یک شهر توریستی است و هزاران نفر هر روز وارد این شهر شده و خارج می شوند و مسافران زیادی از این شهر عبور نموده و حتی ساکنان چینی زیادی دارد. این طور نمی توان گفت که مرکز کشور است و ویروس وارد این شهر نمی گردد. تیم آنالیز اپیدمیولوژیک در این شهر مستقر است و آنالیز ها ادامه دارد تا مسائل برای ما معین گردد و بدانیم چه اتفاقی افتاده است. کوشش می کنیم نتیجه آنالیز ها در کوتاه ترین زمان ممکن اعلام گردد.

گویا اظهار کرد: ماسک برای پزشک است و مردم عادی احتیاجی به ماسک ندارند و چون مردم می خواهند از ماسک استفاده نمایند، ترتیبی دادیم که مردم دسترسی راحتی به ماسک داشته باشند. توصیه اولیه ما استفاده از ماسک نیست و توصیه اول ما شست وشوی دست و صورت است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: به مردم توصیه می کنیم اگر هر نوع علامتی مثل تب، سرفه خشک یا احساس تنگی نفس داشتند به مراکز بهداشتی و مراکز جامع سلامت یا مطب های خصوصی مراجعه نمایند.

وی اضافه نمود: پزشک بعد از معاینه اولیه بیمار، اگر تشخیص بدهد بیمار احتیاج دارد به بیمارستان مراجعه کند به او توصیه می گردد که به بیمارستان برود. در بیمارستان برای بیمار کارهای تشخیصی انجام می گردد. اگر قرار باشد مردم مستقیم به بیمارستان مراجعه نمایند، شرایط برای افراد دشوارتر خواهد بود. همچنین وقتی به بیمارستان مراجعه می نمایند، پرسنل بیمارستانی که باید به بیماران بدحال برسند، باید وقت خود را برای افرادی بگذارند که شاید بدحال نباشند.

پروازهای چین متوقف شده است

گویا اظهار کرد: پروازها با حمایت هیات دولت از چین متوقف شده و هنوز هم متوقف است و تنها پروازی که مسافر آورد، پروازی بود که دانشجویان خودمان را آوردیم. پروازهای باری هم مسافر حمل نمی نمایند و با رعایت موارد بهداشتی صورت گرفته و تعداد آنها نیز محدود است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: بالا رفتن مقاومت بدن و مواردی از این دست را می توان در حد تئوری حرف زد، اما اینکه این داروها چقدر در درمان بیماری موثر هستند، هنوز زود است که درباره آن صحبت کنیم.

وی ادامه داد: امروز کمیته کشوری درمان بیماری ناشی از ویروس کرونا تشکیل و در خصوص مدرن ترین روش های درمان بحث شد. کمیته کشوری موافقت کرد که دو روش درمانی را که همه امکانات آن را در اختیار داریم، برای بیماران آغاز کنیم و امیدواریم که هر دو روش موفقیت آمیز باشد. این درمان ها، درمان داروی اختصاصی خواهد بود. این درمان برای بیماران بدحال است که بیماری زمینه ای دارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 19 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: iranpixfa.ir شناسه مطلب: 821

به "درمان بیماران مبتلا به کرونا با دو روش اختصاصی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درمان بیماران مبتلا به کرونا با دو روش اختصاصی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید