فرق بوفه و رستوران های آلا کارت در هتل ها چیست؟

به گزارش ایران عکس، بیشتر اوقات در هتل ها شاهد دو نوع پذیرایی هستیم که یکی از این انواع بوفه و یکی دیگر رستوران آلا کارت است. در هر دو روش پذیرایی مهمان رستوران می تواند غذای خود را انتخاب کند. اما تفاوت هایی هم بین این دو روش پذیرایی وجود دارد. اگر شما هم نام این دو روش پذیرایی به گوشتان خورده اما تفاوت اصلی آن ها را نمی دانید. در ادامه این مطلب همراه خبرنگاران باشید. در ادامه درباره منوی بوفه و منوی آلا کارت در هتل ها توضیحاتی ارائه شده است و درباره تفاوت ها و مزایای این دو روش پذیرایی هم بحث شده است.

فرق بوفه و رستوران های آلا کارت در هتل ها چیست؟

بوفه به چه معنی است؟

تعریف کلی بوفه این است که غذا در یک جای عمومی روی یک میز بزرگ سرو شده و مهمانان می توانند خودشان برای سرو غذا به سر میز بروند. این روش بیشتر برای این استفاده می گردد که تعداد پیش خدمت و خدمه های مسئول پذیرایی را به کمترین تعداد ممکن رساند. چرا که دیگر کسی مسئول سرو غذا برای مهمان ها نبوده و خود آن ها می توانند این کار را انجام دهند. از روش پذیرایی بوفه بیشتر در هتل ها، رویدادها و مراسم های شلوغ و بزرگ استفاده می گردد. یک نام دیگر که برای بوفه استفاده می گردد، روش پذیرایی سلف سرویس است.

مزایای بوفه

بیشتر افراد روش پذیرایی بوفه را ترجیح می دهند چون که در این روش پذیرایی می توانند با چشم های خودشان غذا را مشاهده نموده و هر چیزی که به نظرشان اشتها برانگیزتر بود را انتخاب نمایند. وقتی مهمان ها می توانند غذا را مشاهده نمایند، انتخاب از بین آن ها برایشان ساده تر بوده و حتی ممکن است بخواهند از بین پیش غذا، غذای اصلی و دسر چند نوع مختلف را انتخاب نمایند. مزیت بوفه نسبت به آلا کارت برای رستوران دارها هم در کاهش تعداد خدمه جهت پذیرایی است.

آلا کارت به چه معنی است؟

آلا کارت یک عبارت فرانسوی است که ترجمه کلمه به کلمه آن می گردد بر اساس منو. در این روش پذیرایی، رستوران تمامی غذاهای موجود خود را در یک برگه با نام منو نوشته و در اختیار مهمان ها قرار می دهد. مهمان های هتل می توانند با توجه به قیمت منو و سلیقه خود، هر تعداد غذایی که می خواهند سفارش بدهند. سپس غذا در آشپزخانه تهیه و تزئین شده و برای مهمان ها سرو می گردد. در آخر مهمان ها هر غذایی که میل نموده باشند، باید همان مقدار پول غذا را پرداخت نمایند.

مزایای آلا کارت

روش پذیرایی آلا کارت یک روش پذیرایی شیک و رسمی است. بیشتر مراسم های رسمی که احتیاج به کلاس کاری بیشتری دارند از این روش استفاده می نمایند. رستوران های لوکس و چند ستاره معمولا جزو رستوران آلا کارت بوده و تعداد زیادی خدمه برای سرو کردن غذا استخدام می نمایند. با انتخاب یک رستوران آلا کارت، مهمان ها می توانند در یک محیط آرامش بخش غذای خود را نوش جان نمایند. برای افراد درونگرا که دوست ندارند خودشان برای سرو غذا به سر میز بروند، روش پذیرایی آلا کارت برترین گزینه است. توصیه می گردد که قرارهای کاری مهم و رسمی حتما در چنین رستوران های انجام شوند.

تفاوت بوفه با رستوران های آلا کارت

تا این بخش متوجه شدیم که تفاوت اصلی رستوران آلا کارت با روش پذیرایی بوفه یا سلف سرویس در نوع پذیرایی آن ها از مهمان هاست. در روش بوفه مهمان ها خودشان برای سرو غذا به سر میز خواهند رفت. در صورتی که برای سرو غذا در یک رستوران آلا کارت، خدمه هایی برای انجام این کار وجود دارند. اما یک سری تفاوت های کلیدی دیگر روش پذیرایی بوفه با آلا کارت وجود دارد که در ادامه شرح داده شده است.

تفاوت در قیمت بوفه و رستوران آلا کارت

به طور معمول در روش پذیرایی بوفه یک ژتون تهیه شده و مهمان ها در ابتدا این ژتون را خریداری می نمایند. یعنی یک هزینه ثابت از مهمان ها دریافت شده و سپس آن ها می توانند هر غذایی که می خواهند به هر میزانی که می خواهند میل نمایند. پس از دریافت ژتون، دیگر هزینه ای اضافی برای غذا یا نوشیدنی از مهمان ها دریافت نمی گردد. در یک رستوران آلا کارت، قیمت هر غذا جلوی آن نوشته شده است. مهمان ها هر تعداد و هر نوع غذایی که سفارش بدهند، با توجه به همان باید پول غذای خود را حساب نمایند.

با این وجود نمی توان دقیقا گفت که کدام روش ارزان است. اگر به یک رستوران آلا کارت گران قیمت بروید، باید برای یک نوع غذا پول زیادی پرداخت کنید. اما اگر به یک رستوران معمولی بروید، احتمالا هزینه غذای شما از پول ژتون کمتر خواهد شد. اما اگر می خواهید چند نوع غذای مختلف را امتحان کنید، روش پذیرایی بوفه بی شک برای شما ارزان تر خواهد بود. چرا که می توانید با یک ژتون، از تمامی غذاها کمی تست کنید.

تفاوت در کلاس پذیرایی بوفه و رستوران آلا کارت

همان طور که اشاره شد، فضای یکی رستوران آلا کارت نسبت به بوفه شیک تر و رسمی تر است. بی شک اگر یک قرار رسمی یا یک مهمانی مهم داشته باشید، آلا کارت انتخاب بسیار مناسب تری برای شما خواهد بود. چرا که خدمه رستوران های آلا کارت با دقت و ظرافت تزئین غذا را انجام داده و غذای شما را برای شما سرو خواهند کرد. اما محیط رستوران هایی که از روش پذیرایی بوفه یا سلف سرویس استفاده می نمایند به طور معمول صمیمی تر و شلوغ تر بوده و رسمیت یک رستوران آلا کارت را ندارند. روش پذیرایی بوفه بیشتر برای عروسی ها، جشن های تولد و رویدادهای بزرگ و شلوغ پیشنهاد می گردد.

تفاوت در تعداد پیش خدمت ها

روش پذیرایی بوفه می تواند روش پذیرایی بهتری برای رستوران ها باشد. چرا که در این رستوران ها تعداد پیش خدمت ها بسیار کمتر بوده و بیشتر اوقات توجه زیادی به دکوراسیون رستوران و چینش میزها نمی گردد. اما در یک رستوران آلا کارت باید تعداد پیش خدمت ها به مقدار ای باشد که تمامی مشتری های رستوران در کمترین زمان ممکن غذای خود را دریافت نمایند. علاوه بر آن، چون در رستوران آلا کارت توجه افراد بیشتر از غذا به محیط رستوران جلب می گردد، دکوراسیون و نحوه چیدن میزها باید به وسیله یک طراح داخلی به خوبی و با ظرافت آنالیز شده باشد. این موضوع خود یکی از دلایل گران تر بودن رستوران های آلا کارت است.

بوفه بهتر است یا آلا کارت؟

در نهایت باید گفت که انتخاب بین روش پذیرایی بوفه و رستوران آلا کارت کاملا به موقعیت شما بستگی خواهد داشت. همان طور که اشاره شد، رستوران آلا کارت رسمیت بیشتری داشته و مناسب قرارهای دیدار رسمی، مهمانی های کاری و قرارهایی این چنینی است. در صورتی که بوفه فضایی صمیمی داشته و مناسب مراسم های عروسی، جشن تولد و رستوران هایی که خیلی جنبه رسمی ندارند است. برای پذیرایی از مهمان ها در مراسم های بزرگ، روش بوفه ترجیح داده می گردد، چرا که تعداد پیش خدمت کمتری برای پذیرایی از مهمان ها ضروری است.

کلام آخر

در این مطلب با تفاوت های کلیدی و معنای روش پذیرایی بوفه و آلا کارت آشنا شدیم. بیشتر رستوران های چند ستاره و لوکسی که در هتل های مختلف مشاهده می کنید از روش آلا کارت برای پذیرایی از مهمان های خود استفاده می نمایند. اما روش بوفه یا سلف سرویس هم در بین افراد هواداران زیادی دارد. بسیاری از افراد به علت این که می توانند غذا ها را مشاهده نموده و از بین گزینه های مختلف یکی را انتخاب نمایند، روش بوفه را ترجیح می دهند. در صورتی که می خواهید از رستوران های 5 ستاره تا غذاهای خیابانی کشورهای مختلف را بشناسید، سایر مطالب مجله گردشگری خبرنگاران را از دست ندهید. از همراهی شما تا خاتمه این مطلب سپاس گزاریم.

سوالات متداول درباره

روش بوفه رسمی تر است یا آلا کارت؟

همان طور که در این مطلب اشاره شد، روش آلا کارت جنبه رسمی تری نسبت به روش بوفه داشته و برای قرارهای کاری مناسب تر است.

تفاوت اصلی بوفه و آلا کارت چیست؟

تفاوت اصلی بوفه و آلا کارت در روش پذیرایی آن ها از مهمان هاست. در روش بوفه مهمان خودشان غذای خود را سرو می نمایند، اما در روش آلا کارت یک پیش خدمت این کار را انجام می دهد.

بوفه ارزان تر است یا آلا کارت؟

قیمت بوفه و آلا کارت کاملا به نوع رستوران و غذای انتخابی بستگی خواهد داشت. اما اگر می خواهید چندین غذا را انتخاب کنید، خرید ژتون برای بوفه می تواند ارزان تر باشد.

منبع: الی گشت
انتشار: 9 شهریور 1403 بروزرسانی: 9 شهریور 1403 گردآورنده: iranpixfa.ir شناسه مطلب: 2320

به "فرق بوفه و رستوران های آلا کارت در هتل ها چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فرق بوفه و رستوران های آلا کارت در هتل ها چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید