مهارت کشت خربزه در استان اصفهان ثبت ملی می گردد

مشاور اجرایی مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان در اولین جشنواره گردشگری خربزه شهر گرگاب تاکید نمود: پرونده ثبت ملی مهارت کشت خربزه در مرکز استان اصفهان و در پهنه شهرستان شاهین شهر و میمه به ویژه در شهر تاریخی گرگاب تهیه و پس از تصویب در استان به شورای ثبت ملی آثار تاریخی کشور ارسال گردیده است.

مهارت کشت خربزه در استان اصفهان ثبت ملی می گردد

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان، سید علی صالح درخشان مشاور اجرایی مدیر کل میراث فرهنگی استاندار این جشنواره گفت: بدون شک جاذبه های طبیعی، نقش بسیار مهمی در توسعه گردشگری استان ایفا می نماید.

او در همین راستا اضافه نمود: در محدوده مرکز استان اصفهان، آثار تاریخی و جاذبه های طبیعی متعددی وجود دارد که بر اساس آن و بر مبنای گردشگری خلاق می توان به توسعه این صنعت یاری رسانی نمود.

صالح درخشان در ادامه این نشست با اشاره به ویژگی های تاریخی و به ویژه محصول خربزه گرگاب و شهرت آن در فلات مرکزی ایران از ازمنه گذشته تا کنون توضیح داد: با عنایت به اینکه خربزه گرگاب و منطقه مرکزی استان اصفهان به ویژه شهر سین از کیفیت فراوانی برخوردار بوده و در فرهنگ فولکلوریک منطقه مرکزی استان داستانهای متعددی از کیفیت و طعم و مزه این خربزه نقل گردیده است، لذا در راستای حفاظت از مهارت کشت این محصول که نسل به نسل توسط نیاکان به ما رسیده است، پرونده ثبت مهارت کشت خربزه در شهرستان شاهین شهر و میمه تهیه و پس از تائید در شورای ثبت آثار تاریخی استان برای ثبت نهائی به شورای ثبت ملی آثار تاریخی کشور ارسال گردیده است.

منبع: میراث آریا

به "مهارت کشت خربزه در استان اصفهان ثبت ملی می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با مهارت کشت خربزه در استان اصفهان ثبت ملی می گردد

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید