طرز تهیه تترازینی بوقلمون ، یک غذای ایتالیایی لذیذ و رستورانی

به گزارش ایران عکس، تترازینی بوقلمون یک غذای اصالتا آمریکایی است که با ترکیب پاستا، گوشت بوقلمون، سبزیجات، سس سفید و … درست می گردد. این غذای مقوی، چیزی شبیه لازانیاست ولی نوع پاستا و گوشت آن فرق می نماید. اگر به غذاهای متفاوت با بوقلمون علاقه دارید، می توانید تترازینی بوقلمون را تهیه و حتی به عنوان غذای مجلسی، در مهمانی های خود برای و سرو کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه تترازینی بوقلمون و نکات خوشمزه شدن تترازینی بوقلمون را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه تترازینی بوقلمون ، یک غذای ایتالیایی لذیذ و رستورانی

مواد لازم برای تهیه تترازینی بوقلمون

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
سینه بوقلمون (خرد شده)3 لیوان فرانسوی دسته دار
ماکارونی (فرمی یا رشته ای)300 گرم
قارچ300 گرم
آرد1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
کره8 قاشق غذاخوری
شیر1 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار
پنیر پارمزان2/3 لیوان فرانسوی دسته دار
آب مرغ2 لیوان فرانسوی دسته دار
نخود فرنگی پخته یا کنسرو نخودفرنگی1 لیوان فرانسوی دسته دار
پنیر فتا1/3 لیوان فرانسوی دسته دار
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و پودر زنجبیلبه میزان لازم
پودر سوخاری یا نان باگت (خشک و خرد شده)به میزان دلخواه
جعفری تازهبه میزان دلخواه (برای تزیین)

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت تترازینی بوقلمون: 40 دقیقه

مراحل طرز تهیه تترازینی بوقلمون

در ادامه مرحله به مرحله طرز تهیه تترازینی با بوقلمون را به ترتیب زیر دنبال کنید.

مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید

ابتدا سینه بوقلمون را بشویید و به صورت مکعبی یا نواری (ترجیحا کمی درشت) خرد کنید. بوقلمون ها را در صورت دلخواه، با میزانی ادویه مثل فلفل سیاه، نمک، پودر زنجبیل و … و چاشنی هایی مثل آبلیمو مخلوط کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند و بوی زهم بوقلمون () هم گرفته گردد. قارچ ها را هم بشویید و به صورت ورقه ای نازک خرد کنید.

در صورت تمایل می توانید گوشت بوقلمون، انواع ادویه غذا مثل فلفل سیاه، نمک و پودر زنجبیل، آبلیمو و قارچ را از فروشگاه های به روش های خرید یا اینترنتی تهیه کنید.

مرحله دوم: پاستا را بجوشانید

در یک قابلمه تا نیمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا آغاز به جوشیدن کند. سپس پاستا ها را در قابلمه بریزید. می توانید پاستاها را از وسط نصف کنید. اجازه دهید پاستا ها بجوشند تا ال دانته یا دندان گیر شوند. (در حدی که کاملا نپزند ولی نرم شوند). برای این حالت حدود 7 تا 10 دقیقه باید پاستا را بجوشانید. سپس پاستاها را آبکش کنید.

شما می توانید برای خرید انواع ماکارونی فرمی از فروشگاه های به روش های خرید حضوری یا اینترنتی اقدام کنید.

مرحله سوم: سس سفید را درست کنید

ابتدا فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. در یک تابه، نیمی از کره را بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب گردد. سپس قارچ ها را در تابه بریزید و تفت دهید. قارچ ها را کنار بگذارید. در یک تابه دیگر، بقیه نموده را بریزید. سپس آرد الک شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا طعم خام آن گرفته گردد.

آرد گندم و انواع کره حیوانی و گیاهی را از فروشگاه های به صورت اینترنتی و حضوری می توانید بخرید.

مرحله چهارم: بقیه مواد سس را اضافه کنید

در ادامه، شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با آرد مخلوط شده و اگر گلوله ای ایجاد شد، آن را باز کنید. آب مرغ و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوطتان کاملا یکدست گردد. حدود 5 دقیقه مواد را تفت دهید. بعد قارچ تفت داده شده را اضافه کنید و هم بزنید. شعله را روی حالت ملایم تنظیم کنید.

برای تهیه خامه صبحانه می توانید از فروشگاه های زنجیره ای به روش های خرید حضوری و آنلاین می توانید اقدام کنید.

مرحله پنجم: همه مواد تترازینی بوقلمون را با هم مخلوط کنید

در این مرحله، بوقلمون های خرد شده، پاستای آبکش شده، پنیر فتای خرد شده، نصف پنیر پارمزان، نخود فرنگی، فلفل سیاه و نمک را در تابه بریزید و همه مواد را به آرامی هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند. شعله را خاموش کنید.

شما می توانید خرید کنسرو نخودفرنگی، پنیر فتا و پنیر پارمزان را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های انجام دهید.

مرحله ششم: مواد تترازینی بوقلمون را در ظرف بریزید

کف و دیواره های قالبی که می خواهید تترازینی را در آن بپزید، با کمی کره یا روغن، به یاری برس آشپزی، چرب کنید. مایه تترازینی را در ظرف بریزید و کف ظرف را چند بار به سطح بکوبید تا کاملا روی سطح آن صاف گردد. سپس نصف به جای مانده پنیر پارمزان را روی مواد تترازینی بپاشید. خرده های نان یا پودر سوخاری را هم به عنوان آخرین لایه بریزید.

پودر سوخاری و انواع نان را می توانید به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله هفتم: تترازینی بوقلمون را در فر بپزید

روی ظرف را فویل آلومینیومی بکشید. ظرف را در طبقه وسط فر که گرم شده است بگذارید. ظرف را به مدت 45 دقیقه در فر بگذارید. وقتی تترازینی پخت، فویل روی ظرف را بردارید. گریل را روشن کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر صبر کنید تا روی تترازینی بوقلمون کمی طلایی گردد.

مرحله آخر: تترازینی بوقلمون را سرو کنید

سپس ظرف را از فر بیرون بیاورید. 5 دقیقه بعد، وقتی تترازینی کمی از دما افتاد، می توانید این غذای خوشمزه را با چاقو به مقدار های دلخواه، برش بزنید و برش ها را در ظرف سرو بگذارید. روی تترازینی بوقلمون را با جعفری تازه خرد شده تزیین و آن را میل کنید.

نکات مهم در طرز تهیه تترازینی بوقلمون

  • مرینیت کردن بوقلمون ها قبل از تفت دادن آنها با دیگر مواد، اختیاری است. اما اگر بوقلمون ها را مرینیت کنید، هم نرم تر می شوند و هم طعم بهتری می گیرند.
  • از انواع پاستا فرمی و رشته ای در طرز تهیه تترازینی می توان استفاده کرد. ولی متداول ترین نوع پاستا، همان ماکارونی رشته ای است.
  • برای طرز تهیه تترازینی مرغ، به جای گوشت بوقلمون از مرغ استفاده نموده و مراحل را مانند روش بالا دنبال کنید.
  • از آنجایی که در مواد تترازینی بوقلمون از خامه، پنیر و شیر استفاده می گردد، بهتر است آن را به صورت تازه سرو کنید و مدت زیادی در یخچال نماند.
  • برای گرم کردن مجدد تترازینی بوقلمون، کمی شیر در ظرف بریزید و غذا را در مایکروویو یا روی حرارت ملایم، قرار دهید تا گرم گردد.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن تترازینی بوقلمون

چرا تترازینی بوقلمون شل می گردد؟

در صورتی که تترازینی زیادی رقیق باشد، در آن نسبت سس سفید و آب مرغ به خوبی رعایت نشده باشد، بعد از پخت احتمال شل شدن آن وجود دارد. در این صورت، فویل روی تترازینی را بردارید و اجازه دهید آب داخل ظرف، با گرمای گریل فر بخار گردد.

تترازینی بوقلمون با چه پاستایی درست می گردد؟

از انواع پاستا در طرز تهیه تترازینی می توان استفاده کرد. متداول ترین نوع پاستا که در این غذا به کار می رود، پاستا یا ماکارونی رشته ای است. اما شما می توانید از انواع ماکارونی یا پاستا فرمی هم در این غذا بهره ببرید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 26 مهر 1403 بروزرسانی: 26 مهر 1403 گردآورنده: iranpixfa.ir شناسه مطلب: 2341

به "طرز تهیه تترازینی بوقلمون ، یک غذای ایتالیایی لذیذ و رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تترازینی بوقلمون ، یک غذای ایتالیایی لذیذ و رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید