کرمانشاه 2020 رویدادی مردم محور است
به گزارش ایران عکس، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: کرمانشاه 2020 رویدادی مردم محور است و بخش دولتی نقش هماهنگ کننده دارد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرنگاران، مهرداد سالاری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: رویداد بین المللی 2020 در یک بازه زمانی یک ساله برگزار می شود، ولی ثمرات و برکات آن برای اقتصاد و اشتغال استان کرمانشاه در سال های بعد هم تداوم خواهد داشت.
وی گفت: کرمانشاه 2020 یک رویداد مردم محور است و کارها با موضوع مردم و گروه های مردم نهاد و بخش خصوصی انجام می شود و بخش دولتی تنها نقش هماهنگی دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: فرمانداران اگر خواهان بهبود شرایط اقتصادی شهرستان های تحت مدیریت خویش هستند باید پروژه ها را با هدف تقویت زیرساخت های گردشگری روستایی اجرایی کنند.
سالاری با اشاره به اینکه گردشگران در رویداد کرمانشاه 2020 به دنبال سیاحت سازه های مدرن نیستند، افزود: گردشگران به دنبال دیدن هویت، فرهنگ و اصالت های فرهنگی و معماری بومی جوامع روستایی هستند.
منبع: همشهری آنلاین