آموزش تهیه مربای به

به گزارش ایران عکس، مربای به یکی از انواع مرباهای پر طرفدار و بسیار خوشمزه در کشورمان است که مانند انواع مربا به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود. مربای به را می توانید به همراه خامه صبحانه ، کره یا انواع پنکیک سرو کنید.

آموزش تهیه مربای به

به گزارش خبرنگاران به نقل از پارسی دی

مواد لازم مربای به

هل 2 عدد

به 500 گرم

شکر 500 گرم

آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

برای تهیه مربا به خانگی ابتدا به ها را می شوییم و پوست می گیریم و از وسط نصف می کنیم و هسته های داخل آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه به هر مدلی که تمایل داریم برش می دهیم حتی می توانیم از قالب های متفاوت استفاده کنیم

تا مربا به زیباتری داشته باشیم.سپس به ها را در قابلمه ای می ریزیم و شکر را روی به ها می ریزیم و 6 لیوان آب نیز اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید و بعد حرارت را کم می کنیم تا به ها به مدت 3 ساعت خوب بپزند

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 29 آذر 1399 بروزرسانی: 29 آذر 1399 گردآورنده: iranpixfa.ir شناسه مطلب: 1330

به "آموزش تهیه مربای به" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش تهیه مربای به"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید