طرز تهیه سوپ لوبیای خوشمزه مخصوص سحر ماه رمضان
به گزارش ایران عکس، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ لوبیا سفید را با شما به اشتراک بگذاریم. این سوپ به نظر ساده، خواص فراوانی دارد.

به گزارش ، لوبیا حاوی فولات است که سطح هموسیستئین خون را پایین می آورد. لوبیا سفید سرشار از منیزیم است، به نحوی که فقط یک فنجان از آن 112.8 میلی گرم منیزیم دارد. این تقریبا برابر یک سوم میزان توصیه شده مصرف روزانه است. لوبیا سفید حاوی آهن بسیار زیادی است که برای رشد و افزایش گلبول های قرمز خون مفید است بنابراین، مصرف لوبیا سفید یکی از راه های پیشگیری از ابتلا به کم خونی به شمار می رود.
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
گوشت پخته و ریش شده: 200 گرم
سیر خردشده: 2 حبه
پیاز خردشده: یک عدد
پودر آویشن: کمی
لوبیا سفید پخته شده: 400 گرم
آب سبزیجات: یک لیتر
جعفری خردشده: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ لوبیا سفید؛ ساده، اما پرخاصیت!
1. در تابه ای مناسب روغن بریزید و پیاز را کمی تفت دهید و در ادامه گوشت را اضافه کنید.
2. لوبیا و آب سبزیجات را اضافه کنید.
3. حرارت را کم کنید تا سوپ به جوش آید. در مرحله بعد سوپ را در غذاساز بریزید و با اضافه کردن ادویه و آویشن با دور متوسط همه مواد را با هم مخلوط کنید.
4. سپس به تابه برگردانید و اجازه دهید تا زمان مصرف گرم بماند.
نصف فنجان لوبیا سفید 8 گرم پروتئین دارد، 200 گرم لوبیا سفید پخته می تواند 50 درصد نیاز روزانه به فیبر رژیمی را تامین کند.
منبع: روزنامه خراسان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان