طرز تهیه ماهی قزل آلا سرخ شده مرحله به مرحله

به گزارش ایران عکس، ماهی قزل ٖآلا جز اون دسته ماهی هایی هستش که طبخش خیلی راحته چون بوی زهمش خیلی کمه و لازم نیست خیلی آشپز ماهری باشی تا خوب از آب درش بیاری. حالا در این مطلب طرز سرخ کردن ماهی قزل آلا رو براتون میذارم به طوری که کاملا برشته بشه. پس با خیال راحت ماهی قزل آلاتون رو بخرین و با این دستور تو کمتر نیم ساعت یه ماهی سرخ نموده محشر داشته باشین…

طرز تهیه ماهی قزل آلا سرخ شده مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه ماهی قزل آلا سرخ نموده

  • 1 عدد ماهی قزل آلا
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه قزل آلا سرخ نموده

برای تهیه این مدل قزل آلا سرخ نموده باید از ماهی ای استفاده کنین که کوچیک باشه تا هم راحت داخل ماهیتابه جا بشه و هم خوب سرخ و برشته بشه. حالا پایین ماهی رو برش داده و داخلش رو کاملا تمیز کنین.

مانند تصویر زیر ماهی رو کاملا با چاقو باز کنین.

حالا دو طرف ماهی رو به نمک، فلفل و زرچوبه آغشته کنین.

داخل یه ماهیتابه نچسب به مقدار کافی روغن بریزین و اجازه بدین تا کاملا داغ بشه و بعد ماهی رو آروم بذارین توش و حرارت رو متوسط رو به بالا کنین و اجازه بدین تا یه طرف ماهی سرخ بشه. در ماهیتابه رو هم نبندین.

حالا ماهی رو برگردونین و اجازه بدین تا قسمت گوشت ماهی هم خوب طلایی و کاملا برشته بشه.

به همین راحتی ماهی برشته و خوشمزه تون حاضره … نوش جون

به این مطلب امتیاز دهید

منبع: مجله الکترونیک دونفره
انتشار: 22 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: iranpixfa.ir شناسه مطلب: 185

به "طرز تهیه ماهی قزل آلا سرخ شده مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماهی قزل آلا سرخ شده مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید