مجازات راننده برای ربودن پسر 10 ساله
به گزارش ایران عکس، راننده ای که پس از سوار کردن و ربودن پسر 10 ساله قصد آزار او را داشت صبح دیروز در شعبه یکم دادگاه کیفری استان البرز محاکمه شد.

به گزارش، رسیدگی به این پرونده از اواخر دی امسال با دستگیری مرد متجاوز از سوی رهگذران در دستور کار مأموران نهاده شد و در ادامه هم پدر این پسر شکایتی را علیه متهم مطرح نمود و وی صبح دیروز در شعبه یکم دادگاه کیفری استان البرز به ریاست قاضی قیومی محاکمه شد.
در ابتدای جلسه دادگاه شاکی پرونده در صندلی ایستاد و گفت: آن روز پس از تعطیلی مدرسه، این مرد شرور پسرم را با اجبار سوار خودرواش نموده و پس از آن هم پسرم را با چاقو تهدید و کوشش نموده تا از او سوء استفاده کند، اما پسرم با داد و فریاد و یاری خواهی پیروز شد از دست این شخص نجات پیدا کند و توسط عابران تحویل پلیس شد و حالا از دادگاه خواهان اشد مجازات برای او هستم.
پس از خاتمه اظهارات شاکی با دستور قاضی پسر نوجوان از سالن دادگاه خارج شد و متهم در صندلی نهاده شد و در دفاع از خودش گفت: من نه آدم ربایی کردم و نه پسر 10 ساله را مورد ضرب و جرح قرار دادم. چاقو داخل خودروام بود، اما از آن استفاده ای نکردم و آنچه را که شاکی مطرح می نماید قبول ندارم.
در ادامه قاضی با تکرار ادله و مستندات موجود در پرونده بار دیگر موارد اتهامی را تکرار کرد و از متهم پرسید: آیا اتهام ها را قبول داری؟
که متهم دوباره پاسخ داد: نه
پس از پاسخ متهم قاضی از پسر نوجوان خواست تا به صحن دادگاه بیاید و ماجرا را تشریح کند، اما وقتی قاضی متوجه شد که پسر نوجوان از متهم واهمه دارد متهم را از دادگاه خارج کرد تا نوجوان 10 ساله با آرامش جزئیات اتفاق اتفاق افتاده را توضیح دهد. او گفت: آن روز تازه تعطیل شده بودیم که این راننده مقابلم ایستاد و گفت سوار شو من تو را بدون کرایه به خانه تان می رسانم. من گفتم ممنون، اما او به یکباره سرم داد زد و با زور سوارم کرد و دقایقی بعد هم با یک چاقو تهدیدم کرد من از ترس با فریاد از مردم یاری خواستم تا اینکه چند نفر به یاریم آمدند.
پس از خاتمه جلسه قضات برای صدور حکم وارد شور شدند.
منبع: ایران
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان