در چه سنی احتمال ابتلا به ام اس وجود دارد؟
به گزارش ایران عکس، سن ابتلا به بیماری ام اس به طور معمول در حدود 20 تا 40 سالگی است اما در بعضی افراد هم سن آغاز این بیماری پس از 50 سالگی است که در این شرایط، بیماری با سرعت بیشتری پیشرفت می نماید.

به گزارش خبرنگاران، آمار نشان می دهد که بیش از 2.3 میلیون نفر در سراسر دنیا به این بیماری مبتلا هستند.
در حال حاضر درمان قطعی برای بیماری ام اس وجود ندارد و بعلاوه روش های درمانی فعلی، تنها فرایند پیشرفت بیماری را کُند و به کاهش بروز علائم آن یاری می نمایند.
ام اس بیماری دستگاه عصبی مرکزی است. در افراد مبتلا به این بیماری، مغز، اعصاب بینایی یا نخاع متورم می گردد. در این شرایط پوشش حفاظتیِ اعصاب موسوم به غلاف میلین آسیب می بیند.
- علائم بیماری ام اس
این آسیب ها خود را با علائم بیماری ام اس نشان می دهد که می تواند در بیماران مختلف، متفاوت باشد و از مشکل در تمرکز کردن گرفته تا گرفتگی عضلات متغیر است.
علائم مختلفی از این بیماری وجود دارد که بعضی از آنها شایعتر است. بعلاوه این علائم غیر قابل پیش بینی هستتند و ممکن است با گذشت زمان تغییر کند. علاوه بر این، همه مبتلایان به بیماری ام اس علائم مشابهی را تجربه نمی نمایند.
ضعف، تغییرات بینایی، خستگی، عدم تعادل، نارسایی در عملکرد مثانه، مشکل در یادآوری در اطلاعات نو از دیگر علائم بیماری ام اس هستند. بعلاوه می توان به افسردگی، احساس درد و تغییرات عاطفی به اسم علائم این بیماری اشاره نمود.
- روش های تشخیص ام اس
تشخیص بیماری ام اس به وسیله یک آزمایش و تست امکانپذیر نیست و پزشک تستها و معاینات بسیاری به کار می گیرد تا به تشخیص این بیماری دست پیدا کند.
تستهای مغز و اعصاب، آنالیز دقیق شرایط بالینی بیمار، آزمایش خون، انجام ام آر آی و غربالگری باند الیگوکلونال از راهکارهای رایج در تشخیص این بیماری است.
- درمان بیماری ام اس
به گزارش خبرنگاران به نقل از هلث لاین، در حال حاضر روشهای درمانی وجود دارد که با یاری آنها می توان علائم این بیماری را کنترل کرد.
از جمله توانبخشی می تواند به بهبود انرژی، حافظه و قدرت حرکت فرد یاری کند که شامل موارد زیر است:
1) توانبخشی فیزیکی برای بهبود تعادل، قدرت و دامنه حرکت
2) توانبخشی شناختی برای یاری به ارتباطات، سازماندهی و توجه
3) توانبخشی شغلی برای یاری به مدیریت شخصی و خود مراقبتی از جمله انجام امور روزمره و لذت بردن از تفریحات.
منبع: خبرگزاری ایسنا