ذوب تحت خلاء با کوره های ساخت داخل ممکن شد

به گزارش ایران عکس، به گزارش خبرنگاران به نقل از معاونت علمی و فناوری،وقتی ماده ای تحت شرایط خلاء ذوب شود آن ماده به لحاظ کیفیت بسیار مورد مطلوب خواهد بود. این موضوع در علم مهندسی مواد در طراحی و ساخت قطعات حساس در حوزه های گوناگون اهمیت ویژه به خود می گیرد.

ذوب تحت خلاء با کوره های ساخت داخل ممکن شد

یک شرکت دانش بنیان در کشور توانسته است با اتکا به توان و دانش بومی به تولید کوره های ذوب مجدد قوس الکتریکی دست پیدا کند. این تجهیز یکی از مهمترین دستگاه های مورد نیاز صنایع و نیز مراکز علمی و تحقیقاتی کشور به شمار می رود.

رضا غلامی پور مدیرعامل شرکت دانش بنیان درباره نوع فعالیت و محصول تولید شده این شرکت گفت: این مجموعه در زمینه طراحی و تولید کوره های ذوب مجدد قوس الکتریکی مشغول به فعالیت است. این کوره عمدتا محققان، دانشگاهیان و نیز مراکزی که می خواهند آلیاژ خاصی را تولید کنند مورد استفاده قرار می گیرد.

این فعال فناور ادامه داد: ذوب و ذوب مجدد قوس الکتریکی، در مراکز علمی تحقیقاتی و علمی که مرتبط با آلیاژهای جدید و ویژه و فلزات دما بالا کاربرد دارد. امروزه این روش در بسکمک از صنایع برای تولید آلیاژهای مرغوب که ساختار یکنواخت که استحکام بالا مورد نیاز باشد استفاده می شود.

غلامی پور ادامه داد: کوره ذوب مجدد قوس الکتریکی تحت خلاء یا به عبارتی VAR دستگاهی است که با استفاده از آن می توان آلیاژهای خاص مانند آلیاژهای دیرگداز و حساس به اکسیداسیون را در واحد صنعتی و یا آزمایشگاهی با کمترین آلودگی تولید کرد.

این فعال فناور ادامه داد: به دلیل کاربردهای مختلف این کوره ها در صنایع گوناگون و حساس فروش این تجهیز به ایران ممنوع و تحت تحریم واقع شده است.

غلامی پور به اختلاف قیمت محصول این شرکت با نمونه مشابه خارجی آن اشاره و اظهار داشت: قیمت تمام شده تجهیز این شرکت حدود یک سوم قیمت نمونه های مشابه خارجی آن است و به لحاظ کیفیت و کارآیی چیز کمی نسبت به آن ها ندارند.

وی همچنین از 3 کشور تولید کننده آلمان، آمریکا و ژاپن به عنوان کشورهای اصلی تولید کننده این محصولات نام برد.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان فرا ذوب خلاء درباره مشتریان این شرکت گفت: عمده مشتریان و خریداران این شرکت دانشگاه ها، مراکز علمی و تحقیقاتی و همچنین شرکت های مختلف هستند.

این فعال فناور درباره میزان اشتغال زایی اجرا شده توضیح داد: در این شرکت 2 نفر به صورت مستقیم و به صورت غیر مستقیم نیز تعداد نفرات بیشتری در فرایند طراحی و تولید محصولات این شرکت مشغول به کار هستند به طوری که بیش از 10 حرفه در حوزه های گوناگون را دربر می گیرد.

غلامی پور به طرح مشکل اصلی این شرکت و بسکمک از شرکت های کوچک اشاره و توضیح داد: در حال حاضر عدم وجود نقدینگی لازم در شرکت ها مسائل بسکمک را پیش روی این مجموعه ها قرار داده است که انتظار داریم دولت و دستگاه های متولی در این رابطه کمک ها و حمایت های لازم را انجام دهند.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 14 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: iranpixfa.ir شناسه مطلب: 887

به "ذوب تحت خلاء با کوره های ساخت داخل ممکن شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ذوب تحت خلاء با کوره های ساخت داخل ممکن شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید