طرز تهیه فته بادمجان؛ پیش غذای خوشمزه به سبک مدیترانه ای

به گزارش ایران عکس، غذاهای مدیترانه ای جزو مجذوب نماینده ترین، خوشمزه ترین و متنوع ترین غذاهای جهان هستند. از آن جایی که سبزیجات، پروتئین و چربی های مفیدی مثل روغن زیتون، به وفور در رژیم غذایی مدیترانه ای وجود دارد، یک رژیم غذایی بسیار سالم محسوب می گردد که پزشکان زیادی آن را توصیه می نمایند. پیش غذاها و مزه های بسیار خوشمزه ای هم در فهرست غذاهای مدیترانه ای وجود دارد که یکی از آن ها فته (Fatteh) است. در این ویدیو قصد داریم طرز تهیه فته بادمجان را به شما آموزش دهیم که یک پیش غذای ساده و بسیار هیجان انگیز است که می تواند رنگ و لعاب جدیدی به سفره ما ایرانی ها اضافه کند.

طرز تهیه فته بادمجان؛ پیش غذای خوشمزه به سبک مدیترانه ای

مواد لازم

  • بادمجان: 5 عدد
  • گوشت چرخ نموده: 200 گرم
  • ماست: 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • ارده: 3 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • رب انار: 1 قاشق غذاخوری
  • نان پیتا یا تافتون طلایی: 1 عدد
  • لیمو ترش: 1 عدد
  • پاپریکا دودی، زیره، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به اندازه لازم

طرز تهیه فته بادمجان

  1. بادمجان ها را به طول ورقه ورقه کنید و نمک بپاشید و کنار بگذارید تا تلخی آن گرفته گردد.
  2. نان پیتا یا تافتون طلایی را به ابعاد دلخواه برش بزنید و با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
  3. پیاز را به صورت نگینی خرد کره و تفت دهید تا طلایی گردد. سپس گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
  4. ادویه ها، رب انار و رب گوجه فرنگی را به گوشت و پیاز اضافه کنید و بعد از کمی تفت خوردن از روی حرارت بردارید.
  5. بادمجان ها را شسته و خشک کنید و سپس داخل کمی روغن تفت دهید.
  6. برای تهیه سس ارده، سیرها را له نموده و با ماست، ارده، آب لیمو ترش تازه، نمک و فلفل مخلوط کنید.
  7. مقداری از گوشت را داخل هر بادمجان قرار دهید و با دست رول کنید.
  8. رول های گوشت و بادمجان را داخل ظرف بچینید و نان های برشته و سس ارده را روی آن بریزید.
  9. نوش جان.
منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 3 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 3 اردیبهشت 1404 گردآورنده: iranpixfa.ir شناسه مطلب: 2419

به "طرز تهیه فته بادمجان؛ پیش غذای خوشمزه به سبک مدیترانه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فته بادمجان؛ پیش غذای خوشمزه به سبک مدیترانه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید