فوت و فن های پخت میگو پلو؛ غذایی با هزار طعم
به گزارش ایران عکس، فصل زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.

مواد لازم برای تهیه میگو پلو:
- سبزی پلو: 100 گرم
- میگوی ریز: نیم کیلو
- پیاز: یک عدد
- ادویه ها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو و فلفل
- زعفران: به میزان لازم
- لیمو ترش: به میزان لازم
- برنج: 3 پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت میگو پلو:
1. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلایی رنگ شد ادویه ها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید.
2. در ادامه میزانی لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.
3. در صورت دلخواه می توانید میزانی رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.
4. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.
5. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.
منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 23 مرداد 1404
بروزرسانی: 23 مرداد 1404
گردآورنده: iranpixfa.ir
شناسه مطلب: 2441
به "فوت و فن های پخت میگو پلو؛ غذایی با هزار طعم" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های پخت میگو پلو؛ غذایی با هزار طعم"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید